Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Equilibrium

  • Creat:: Raluca Sibisan
  • Data:: 15.12.2023
  • Client: EQUILIBRIUM SELFCARE SRL
  • Categorie: Website
VEZI WEBSITE
equilibrium programme

Despre

Clientul nostru, Equilibrium Programme, condus de Raluca Sibișan, este un sanctuar digital dedicat transformării personale și evoluției spirituale. Situat la intersecția dintre tehnologie și dezvoltare personală, Equilibrium Programme oferă cursuri online video, concepute pentru a ghida participanții prin procesul de reprogramare a tiparelor mentale subconștiente, reechilibrare emoțională și remodelare conștientă a realității.

Functionalități

Proiectul a fost dezvoltat pe platforma WordPress, integrând WooCommerce pentru gestionarea eficientă a cursurilor și pachetelor oferite, și Stripe pentru o soluție de plată sigură și accesibilă. Această combinație tehnologică asigură o experiență de navigare fluidă pentru utilizatori și o administrare ușoară a conținutului și tranzacțiilor pentru echipa Equilibrium Programme.

Cursurile sunt structurate în module teoretice și practici de lucru, oferind o abordare complexă care include tehnici avansate și extra suport live prin sesiuni săptămânale interactive pe Google Meet. Această structură permite cursanților să exploreze și să înțeleagă concepte fundamentale, precum și să aplice practic cunoștințele dobândite pentru transformări reale și profunde în viața lor.

Equilibrium Programme oferă două pachete principale: Acces Nelimitat și Acces pe Viață, fiecare conceput pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe ale cursanților. Aceste pachete includ o combinație de teorie, practică și suport live, creând o experiență de învățare holistică și interactivă.

De ce Equilibrium Programme?

Prin Equilibrium Programme, Raluca Sibișan își propune să creeze un spațiu unde cursanții pot găsi resursele și suportul necesar pentru a-și transforma viața și a atinge un echilibru emoțional și mental. Testimonialele cursanților reflectă impactul profund și transformările personale obținute, demonstrând eficacitatea și valoarea adăugată a programului.