Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Wise-Cars

  • Creat:: Wise Auto SRL
  • Data:: 10.03.2024
  • Client: Wise Auto SRL
  • Categorie: Website
VEZI WEBSITE
wise-cars
Alex Cîrstoniu
Alex Cîrstoniu
Wise-Cars
Read More
Recomand cu toată încrederea atât pentru SEO cat și pentru WP development. Sunt prea puține lucruri pe care nu le pot rezolva. Prețurile pe de parte cele mai corecte din piață.

Despre

Clientul nostru, Wise Rent a Car, este o companie de închirieri auto situată în Cluj-Napoca, extinzându-și serviciile și în Timișoara, Sibiu și Drobeta-Turnu Severin. Cu un accent puternic pe transparență, accesibilitate și flexibilitate, Wise Rent a Car oferă o experiență de închiriere auto simplificată și personalizată. Compania se distinge prin politica de „Garantie 0 euro”, preluare gratuită și lipsa costurilor ascunse, asigurând că fiecare client beneficiază de un serviciu de înaltă calitate și de o gamă variată de vehicule, de la Fiat Tipo și Renault Clio, la Dacia Logan și Renault Megane.

Functionalități

Proiectul Wise Rent a Car a fost construit pe platforma WordPress, folosind tema customizată „Hello Elementor” pentru a se potrivi nevoilor specifice ale serviciului de închirieri auto. Site-ul este dotat cu un modul dedicat pentru închirierea mașinilor, inclusiv personalizări extinse și cod custom pentru a oferi utilizatorilor o experiență fluidă și intuitivă de navigare.

Am implementat pagini dinamice pentru fiecare vehicul disponibil pentru închiriere, permitând clienților să acceseze detalii specifice, fotografii și prețuri. Sistemul de filtrare bazat pe taxonomii facilitează căutarea eficientă a mașinii ideale, adaptându-se nevoilor și preferințelor fiecărui utilizator.

Procesul de închiriere este conceput pentru a fi cât mai simplu și accesibil, începând cu alegerea vehiculului dorit, completarea formularului de rezervare și finalizând cu preluarea mașinii. Compania oferă flexibilitate în alegerea locației de preluare și returnare, precum și asistență 24/7 pentru orice întrebări sau probleme care pot apărea pe parcursul închirierii.

De ce Wise Rent a Car?

Wise Rent a Car se mândrește cu o flotă de vehicule moderne, prețuri competitive și un angajament ferm față de satisfacția clientului. Prin implementarea tehnologiei avansate și a unei abordări centrate pe client, Wise Rent a Car redefinește experiența de închiriere auto, oferind soluții convenabile, sigure și accesibile pentru orice nevoie de călătorie.