Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Artsmile

  • Data:: 19.11.2023
  • Client: CARICARE DENT S.R.L.
  • Categorie: Optimizare SEO On Page
VEZI WEBSITE
optimizare seo onpage artsmile

Despre

Cabinetul de Stomatologie ArtSmile, situat în Craiova, lângă Școala 24, a beneficiat recent de o optimizare SEO on-page profundă, cu scopul de a îmbunătăți vizibilitatea online și a oferi pacienților o experiență digitală îmbunătățită. În centrul acestei optimizări a fost angajamentul de a reflecta calitatea excepțională a serviciilor de stomatologie prin fiecare aspect al prezenței online.

Accent pe Performanța și Viteza Site-ului

google speed insights artsmile

Recunoscând importanța unei experiențe utilizator de înaltă calitate, eforturile de optimizare s-au concentrat și asupra performanței site-ului. Prin implementarea unor tehnici avansate, am atins scoruri de 90+ în Google Speed Insights, asigurându-ne că pagina web se încarcă rapid și eficient. Această îmbunătățire contribuie semnificativ la satisfacția vizitatorilor și sprijină o mai bună clasare în rezultatele motoarelor de căutare.

Implementări SEO On-Page

Optimizarea SEO a inclus rafinarea conținutului cu cuvinte cheie relevante, structurarea adecvată a titlurilor și meta descrierilor, precum și îmbunătățirea accesibilității și navigabilității site-ului. Aceste modificări on-page au fost concepute pentru a asigura că atât pacienții existenți, cât și potențialii clienți pot găsi ușor informațiile necesare și pot naviga fără efort pe site.