Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Aziza Scents

  • Creat: ALL 360 SHOP S.R.L
  • Data: 10/04/2023
  • Client: Roxana
  • Categorie: Website

Magazin online cu parfumuri arabesti și bijuterii de colecție.

Cerințele clientului pentru crearea site-ului

Clientul mi-a cerut un site personalizat, cu un design atractiv și un logo simplu, dar memorabil. În prima fază, am decis că WordPress este platforma ideală pentru a construi site-ul. Aceasta oferă o multitudine de funcționalități și o flexibilitate extraordinară, ceea ce m-a ajutat să mă adaptez cerințelor specifice ale clientului.

Indeplinirea condițiilor clientului

Căutând o temă potrivită, am ales una care îmbină estetica plăcută cu funcționalitățile extinse, facilitând astfel navigarea utilizatorilor și evidențiind produsele de parfumuri arabesti și bijuterii.

Integrare opțiuni pentru plată și livrare

Am integrat Stripe pentru gestionarea plăților online. Acest serviciu de plăți de încredere a permis clienților să cumpere produsele cu ușurință și în siguranță. De asemenea, am implementat o opțiune de livrare gratuită atunci când cumpărăturile depășesc un anumit prag, pentru a încuraja clienții să cumpere mai mult.

Cosmetizare și personalizarea site-ului

Am investit mult timp în personalizarea designului site-ului, asigurându-mă că fiecare element se potrivește cu tema generală și reprezintă corect identitatea brandului. Am adăugat un slider cu oferte speciale, un instrument vizual care pune în evidență produsele și încurajează clienții să exploreze mai mult.

Crearea unui logo simplu cu ceva simbolic

Logo-ul pe care l-am creat este simplu dar expresiv. Deși designul este minimalist, logo-ul captează esența brandului și este ușor de recunoscut.

Popularea site-ului cu produse, adăugarea de produse.

Pentru a oferi o gamă diversificată de produse, am adăugat o selecție variată de parfumuri arabesti și bijuterii pe site. Fiecare produs a primit o pagină proprie, cu descrieri detaliate și imagini de calitate înaltă, pentru a permite clienților să aleagă cu încredere.

 Azizascents.ro este acum un magazin online funcțional, gata să își aștepte vizitatorii și să îi transforme în clienți fidelizați.