Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

TINA DOBRE

  • Creat: TIna Dobre Nail Instructor S.R.L
  • Data: 02/02/2023
  • Client: Tina
  • Categorie: Website
VEZI WEBSITE

Site cursuri pentru unghii, manichiura, pedichiura. Implementare platforma pentru cursuri video cu plata

 

 

Modificare site si stabilirea obiectivului

Proiectul tinadobre.ro a reprezentat o provocare deosebită și interesantă pentru mine. Inițial, site-ul a fost conceput ca un magazin online pentru achiziționarea cursurilor oferite de Tina Dobre. Însă, pe măsură ce nevoile clientului s-au conturat, am decis să transformăm platforma într-o sursă directă de educație și informare, unde clienții pot urmări cursurile video direct pe site.

Păstrarea cursului în siguranță pentru client

Securitatea conținutului a fost o prioritate majoră în procesul de dezvoltare a site-ului. Înțelegând valoarea cursurilor și a materialelor educaționale oferite de Tina Dobre, am implementat măsuri de securitate robuste pentru a proteja conținutul și a preveni accesul neautorizat.

Implementarea plății pentru site si schimbare modului de achizitie

În ceea ce privește sistemul de plată, inițial, am utilizat Netopia, însă, după o discuție cu clientul, am ajuns la concluzia că Stripe ar fi o opțiune mai bună pentru nevoile noastre specifice. Prin urmare, am implementat Stripe, un sistem de plată online securizat și ușor de folosit, care a îmbunătățit considerabil experiența de achiziție a clienților.

Rezolvarea problemelor legate de elementele puse inadecvat pe site

Un alt aspect important al proiectului a fost îmbunătățirea funcționalității site-ului. Înainte, meniul și unele elemente nu funcționau cum ar fi trebuit din cauza unor probleme cu codul JavaScript și CSS. Aceasta împiedica o navigare fluidă și îngreuna interacțiunea utilizatorilor cu site-ul. Prin urmare, am depus eforturi considerabile pentru a rezolva aceste probleme și a mă asigura că fiecare element al site-ului funcționează la parametri optimi. Astfel, clienții pot acum să navigheze pe site și să acceseze cursurile dorite cu ușurință.

Primirea automată a unui certificat la finalizarea cursului

După ce cursanții finalizează un curs video pe platformă, primesc un certificat de finalizare. Acesta reprezintă nu doar o dovadă tangibilă a efortului și timpului investit, dar și o validare a competențelor dobândite în timpul cursului. Este un aspect care îmbogățește experiența utilizatorului și oferă valoare adăugată serviciilor oferite de Tina Dobre.

Platformă de cursuri online pentru unghii

Am lucrat îndeaproape cu clientul pentru a dezvolta și a implementa această funcționalitate, asigurându-mă că procesul de emitere a certificatelor este automat și fără probleme. Astfel, la finalul fiecărui curs, utilizatorii primesc certificatul lor direct pe platformă, ceea ce contribuie la sentimentul de împlinire și realizare.

Această funcționalitate, alături de celelalte îmbunătățiri aduse site-ului, a transformat tinadobre.ro într-o platformă de învățare completă, oferind clienților o experiență de învățare bogată și recompensatoare.