Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Produse NZEB S.R.L

  • Creat: Produse NZEB S.R.L
  • Data: 10/03/2023
  • Client: Ionut
  • Categoria: Website
VEZI WEBSITE
Ionut Mihalache
Ionut Mihalache
ProduseNZEB S.R.L
Read More
Recomandat cu mare incredere! Ofera seriozitate maximă

Magazin online cu Produse ventilatie cu recuperare de caldura

Dezvoltarea site-ului si alegerea obiectivului

Dezvoltarea site-ului produsenzeb.ro a fost o oportunitate fascinantă de a crea o platformă digitală pentru produse tehnice avansate. Acest site se concentrează pe sistemele de ventilație cu recuperare de căldură, un domeniu inovativ și de viitor în industria tehnologică.

Design personalizat interactiv

Începând proiectul, am considerat esențială oferirea vizitatorilor unei înțelegeri clare și atrăgătoare a produselor. Pentru a realiza acest lucru, am implementat un intro video interactiv în pagina de start. Acesta funcționează ca o introducere vizuală și dinamică a produselor și serviciilor oferite, ajutând vizitatorii să înțeleagă rapid ceea ce oferă produsenzeb.ro.

Implementarea plății cu Netopia

Pentru a facilita achizițiile, am integrat Netopia ca sistem de plată. Acesta este un serviciu de plată online sigur și eficient, care permite clienților să cumpere produsele cu ușurință. În plus, pentru a simplifica procesul de facturare și a îmbunătăți experiența generală a utilizatorului, am adăugat Oblio ca sistem de facturare.

În final, produsenzeb.ro a devenit o platformă online elegantă și funcțională, care nu numai că prezintă în mod eficient produsele, ci și facilitează procesul de achiziție pentru clienți. Îmi face o deosebită plăcere să fiu parte a acestui proiect și să contribui la crearea unei prezențe online solide pentru produsenzeb.ro.