Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Pavimont

  • Creat: PAVIMONT S.R.L
  • Data: 04.04.2023
  • Client: Ricardo
  • Categorie: Website
VEZI WEBSITE
PAVIMONT S.R.L

Despre

Clientul nostru, o companie recunoscută din Craiova, specializată în oferirea unei game largi de pavele de la diferiți producători la prețuri accesibile, a simțit nevoia de a-și actualiza site-ul. Scopul a fost de a încorpora caracteristicile unui magazin online, dar într-un mod personalizat, astfel încât clienții să poată solicita oferte de preț pentru comenzi personalizate.

Functionalități

Utilizând platforma flexibilă WordPress, am creat un sistem care le permite utilizatorilor să adauge produse într-un coș virtual și apoi să trimită această selecție ca o solicitare de ofertă. Acest sistem facilitează interacțiunea cu clienții și permite firmei să ofere servicii și prețuri adaptate nevoilor fiecăruia.

Am realizat, de asemenea, o actualizare estetică a site-ului, pentru a reflecta calitatea și profesionalismul companiei. Designul modern și intuitiv asigură o navigare facilă și un proces simplu pentru solicitarea unei oferte.

În plus față de selecția vastă de pavele, compania noastră oferă și servicii profesionale de montaj. Astfel, noul site evidențiază aceste servicii, asigurând că vizitatorii sunt conștienți de tot ceea ce avem de oferit.

Acum, site-ul reprezintă o platformă eficientă care combină funcționalitățile unui magazin online cu posibilitatea unei comunicări personalizate cu clienții, creând o experiență de utilizare optimă și plăcută pentru toți vizitatorii.