Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Eazy Secure Parking

  • Creat: Eazy Secure Parking LTD
  • Data: 05/05/2022
  • Client: Valentino
  • Categoria: Website
VEZI WEBSITE

Platformă de servicii de Parcare Privata pentru Aeroportul Heathrow din Londra cu rezervare

Well what can I say. Alex is an absolute super star! Keeps you informed on everything. Puts your mind at ease really helpful and professional. Look no further if you need to build a professional website I can not recommend them enough. This is a genuine review. Good people still exist. Again, thank you so much Alex. I will definitely contact you when I need to build another website. Best regards, Valentino
js_loader

Implementare platformă pentru rezervare parcări

eazyparkingservices.co.uk a fost un proiect care m-a pus în fața unui domeniu unic și captivant – serviciile de parcare pentru aeroportul Heathrow din Londra. Acest site nu doar că prezintă serviciile oferite, dar permite și rezervări online pentru parcarea aeroportului.

Responsive si usor de utilizat pe dispozitive mobile

Cu scopul de a oferi o experiență cât mai fluidă și eficientă pentru utilizatori, am implementat o platformă de rezervare care permite clienților să își programeze parcarea în funcție de disponibilitatea locurilor. După efectuarea rezervării, clienții primesc un cod de confirmare, asigurându-le că locul lor de parcare este rezervat și garantat.

Plata, securitatea și integritatea datelor

Un aspect esențial în cadrul acestui proiect a fost securizarea și facilitarea procesului de plată. Am ales să folosesc Stripe, un sistem de plată online sigur și eficient, care facilitează tranzacțiile și contribuie la o experiență generală de cumpărare fără probleme pentru clienți.

Site eCommerce WordPress și WooCommerce

La baza sistemului de comenzi se află WooCommerce, o soluție de ecommerce puternică și flexibilă. Pentru a îmbunătăți funcționalitatea, am integrat o extensie care oferă un set adițional de caracteristici, îmbunătățind gestionarea rezervărilor și facilitând procesul de administrare.

Recenzii afișate pe site și sincronizare cu Google Business

Pentru a crește încrederea potențialilor clienți în serviciile oferite, am făcut vizibile pe site recenziile de la Google Business. Acest lucru nu numai că oferă o perspectivă autentică asupra experienței clienților anteriori, dar și contribuie la construirea unei reputații solide și a încrederii clienților.

Platforma online pentru rezervare de parcări pentru Aeroportul Heathrow din Londra

Per total, am reușit să transform eazyparkingservices.co.uk într-un portal online eficient și ușor de utilizat, care simplifică rezervarea parcării la aeroportul Heathrow. Această platformă oferă o soluție convenabilă și sigură pentru călătorii, asigurându-le că procesul de parcare este unul fără stres și bine organizat.