Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Bi Agro Utilaje

  • Creat: BI-AGRO TOP FARM S.R.L.
  • Data: 02/02/2023
  • Client: Georgiana
  • Categoria: Website
VEZI WEBSITE

Firma din Craiova cu Utilaje si piese agricole

 

Persoana serioasa, dedicata si implicata. Recomad cu mare incredere serviciile pe care le ofera, deoarece nu o sa fiti dezamagiti.
js_loader

Creare magazinului online si dezvoltarea lui

Dezvoltarea site-ului biagroutilaje.ro a fost o experiență plăcută, permițându-mi să dezvolt o platformă online pentru o nișă de piață specifică și esențială – agricultura. Pe site găsești o gamă largă de produse dedicate agriculturii, inclusiv piese și utilaje agricole.

Implementarea unui sistem sigur pentru plăți

Unul dintre principalele aspecte pe care le-am avut în vedere în timpul dezvoltării acestui site a fost funcționalitatea. Având în vedere că produsele sunt destinate pentru cumpărare, a fost esențial să oferim un proces de achiziție cât mai eficient și sigur. Astfel, am integrat Netopia ca sistem de plată, oferind utilizatorilor o metodă fiabilă și sigură de a efectua plăți online.

Facturarea produselor si sincronizarea stocului

În plus, pentru a facilita procesul de facturare, am integrat SmartBill, o soluție eficientă și ușor de utilizat care permite o gestionare simplă a facturilor. Acest lucru a îmbunătățit semnificativ experiența de cumpărare a clienților, asigurând un proces de achiziție fără probleme de la început până la sfârșit.

Livrare cât mai ușoară și generarea de awb

De asemenea, am considerat că este esențial să avem un sistem de livrare eficient și fiabil. Din acest motiv, am implementat o extensie pentru livrare oferită de cei de la Colete-Online. Aceasta permite un proces de livrare simplificat și eficient, asigurându-se că produsele ajung la clienți într-o manieră promptă și sigură.

Câteva cuvinte despre magazin

Biagroutilaje.ro este un magazin line sigur și eficient pentru produsele agricole. Mă bucur că am putut contribui la crearea acestui site, facilitând accesul utilizatorilor la utilaje și piese agricole de calitate într-un mod ușor și convenabil.