Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

AkzStore

  • Creat:: Store Concept by Akz S.R.L
  • Data:: 05.06.2023
  • Client: Angelina
  • Categorie: Website
VEZI WEBSITE
Akzstore

Despre

Clientul nostru, o companie de top din București specializată în huse, folii și accesorii pentru telefoane mobile, a dorit un site care să combine design atractiv cu performanță rapidă. Au avut nevoie de o platformă care să permită comandarea produselor și plata cu cardul, și de implementarea unei opțiuni automate de livrare prin Sameday, oferind astfel o soluție personalizată pentru gestionarea comenzilor.

Functionalități

Profitând de flexibilitatea și puterea platformei WordPress, am construit un magazin online intuitiv și eficient. Designul site-ului este modern și plăcut, asigurând o experiență de navigare fluidă și rapidă pentru utilizatori. Produsele sunt prezentate într-un mod clar și atractiv, cu toate informațiile necesare la îndemână.

Sistemul de comandă și plată cu cardul a fost implementat pentru a asigura o tranzacție ușoară și sigură pentru clienți iar pentru asta s-a folosit Netopia.

În plus, am integrat un sistem automat de livrare cu Sameday, care îi informează pe clienți în timp real despre starea comenzilor lor și oferă o livrare rapidă și eficientă.

Prin aceste îmbunătățiri, site-ul reprezintă acum o soluție de cumpărături online de top pentru toți cei în căutare de huse, folii și accesorii pentru telefoane mobile. Este o platformă care reflectă angajamentul clientului nostru față de calitate, viteză și satisfacția clienților.