Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

Alex TAG

Web Designer

Freelancer

Web Developer

Creare Web Site

Optimizare SEO

AzetUtil

  • Data:: 10.03.2024
  • Client: AzetUtil
  • Categorie: Website
VEZI WEBSITE
azetutil

Despre

Clientul nostru, AzetUtil.ro, a identificat o nevoie specifică pe piața din România pentru un magazin online dedicat pasionaților de grădinărit, bricolaj și proiecte DIY. Scopul a fost să ofere o platformă accesibilă și ușor de navigat, unde utilizatorii pot găsi o gamă largă de scule, unelte, echipamente pentru grădinărit și alte produse necesare pentru proiectele lor.

Funcționalități și Platforma

Pentru a aduce acest concept la viață, AzetUtil.ro a fost dezvoltat folosind WordPress și WooCommerce, două soluții puternice care permit personalizarea amplă și gestionarea eficientă a conținutului și a tranzacțiilor. Site-ul oferă:

  • Categorii Bine Structurate: Pentru a ușura căutarea produselor, fiecare articol este organizat în categorii clar definite, de la scule electrice și unelte de grădinărit, până la pompe de apă și sisteme de irigații.
  • Consultanță Specializată: Echipa AzetUtil oferă asistență clienților pentru a alege produsele potrivite, asigurând o potrivire perfectă pentru nevoile specifice ale fiecărui proiect.
  • Plăți Securizate: Integrația cu Stripe asigură o metodă de plată sigură și convenabilă, încurajând achiziția online fără griji.
  • Livrare Gratuită și Rapidă: Pentru comenzi de peste o anumită sumă, AzetUtil.ro oferă livrare gratuită, aducând produsele direct la ușa clienților în cel mai scurt timp posibil.

De ce AzetUtil.ro?

AzetUtil.ro se distinge prin dedicarea sa către oferirea unei experiențe de cumpărături plăcute și eficiente. Fiecare produs din oferta noastră este selecționat cu grijă pentru a asigura calitatea și fiabilitatea. Clienții beneficiază de prețuri competitive, oferte sezoniere și reduceri semnificative, toate într-un singur loc. Recenziile pozitive ale clienților reflectă angajamentul nostru de a depăși așteptările și de a construi relații de lungă durată bazate pe încredere și satisfacție.